Taksi

Taksit Oulun alueella

Tilaa taksi nopeasti ja varmasti Oulun seudulla ja Pohjois-Pohjanmaalla Valkia Serviceltä. Päätoimialueemme on Oulun seutu, mutta tarvittaessa koko Suomi ja Skandinavia. Toinen toimipisteemme sijaitsee Raahessa, josta palvelemme koko rannikkoseutua.  Voit varata taksimme myös etukäteen, kun tiedät, milloin tarvitset kuljetuspalveluita. 
Tarjoamme taksipalveluja ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. 

Kaikki taksimme ovat varustettu alkolukolla. Jokaisessa autossa on asiakkaille tarjolla ilmainen 4G WiFi-yhteys ja USB-latausmahdollisuus. Taksikalustomme koostuu kuuden, seitsemän ja kahdeksan matkustajan korkeatasoisista tila-autoista. 

Takseissamme maksuvälineenä käyvät käteinen, pankki- ja luottokortit ja laskutus. Käytössänne on myös etämyyntiveloitus luottokortilta. 

Kuljetuspalvelumme takseilla on luvanvaraista, ja sitä harjoitetaan taksiliikenneluvalla. Palautetta toiminnastamme voi antaa näiden sivujen lomakkeella ja se käsitellään tapauskohtaisesti. 

Turvalliset inva- ja paaritaksipalvelut

Tarjoamme tasokkaita esteettömiä palveluita pyörätuoliasiakkaillemme. Invataksimme ja matalalattia-automme on varustettu pyörätuolin nelipistesidontavöillä ja kolmipisteturvavöillä.  Invataksien hissit ovat tukevia kaksipilarimalleja. Tarjoamme lisäksi avustamis-, asiointi- ja saattamispalvelut.  

Paaritaksipalvelumme on turvallista, sillä autossamme on alan johtaviin varusteisiin kuuluvat Pensi 2000MA -paarit. Paareissa on 6-pisteturvavyöt sekä runsaat säätömahdollisuudet, jotka mahdollistavat miellyttävät ja turvalliset siirtymät makuuasennossa. 

Taksimme ovat mukana Kela-suorakorvauksessa. Mikäli asiakas on alle 16-vuotias, tai hänelle on myönnetty Kelan vakiotaksioikeus,  suorakorvattavan kuljetuksen voi tilata suoraan meiltä päivystysnumerostamme.

Tavarataksi

Tavarataksipalvelumme on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.  Tarjoamme nopeat ja luotettavat pikakuljetukset pienille ja isoille tavaroille. Kuljetuksissamme on vakaa lämpötila ja 12 VDC- tai 230 VAC -tuki tarvittaessa. Pyydä tarjous!

Tavarankuljetuspalvelumme takseilla on luvanvaraista, ja sitä harjoitetaan taksiliikenneluvalla. Olemme lisäksi tehneet ilmoituksen Liikenne- ja viestintävirastolle (Traficom) tavaraliikenteen harjoittamisesta, ja ilmoitettu tieto on lisätty Liikenneasioiden rekisteriin. Tavarankuljetuspalvelumme henkilöautolla, jonka kokonaismassa on alle 2000 kg, on vapautettu luvanvaraisuudesta.